Może ktoś pomoże?

to forum jest przeznaczone do otwartej dyskusji nad sprawami OPEN Serwera. Wszelkie pomysły sugestie czy dyskusje są mile widziane :)

Moderatorzy: Moderatorzy, Instruktorzy, PSCT

Awatar użytkownika
Grover
sierżant
sierżant

Może ktoś pomoże?

Post autor: Grover » 30 gru 2021, 15:53

Hej, witam.... mam prośbę, a mianowicie chciałem sobie zmienić: 1) sposób wyświetlania Menu ACE Self Interactions na pionową listę zamiast okręgu, 2) ustanowić przypisanie klawiszy do Enhanced Movement (Skoki przez przeszkody/wspinanie), 3) no i zmienić przypisanie do rzutów np. granatami, na ALT+G ..... dla mnie SHIFT+G jest niewygodne ze względu na dużą odległość oby klawiszy dla jednej ręki, ponadto druga ręka kręci kółkiem i wybiera kierunek oraz podniesienie przy pomocy myszki..... Te punkty 1) i 2) można by spróbować samemu, ale musiałbym się znaleźć w środowisku ARMA III dla Grupy PGM.... W oryginalnej grze nie otwierają mi się opcje tak jak w poradniku "[USTAWIENIA] - ACE, klawiszologia, podstawy+ autorstwa @markooff

Czy nie można by stworzyć takiego terenu treningowego dla Kadetów, aby mogli po zalogowaniu się sobie tam trenować, biegać, strzelać, rzucać, pokonywać przeszkody itp.... poza formalnymi treningami? no i wykonać to co powyżej (edytowane). A może jest taki teren do samodzielnego treningu z modami z PGM?

Na takie zmiany przypisań klawiszy lub ustanowieniu nowych potrzeba jednak chyba zalogowania na trening, a to zabiera czas dla pozostałych uczestników...

ODPOWIEDZ