Brak możliwości podłączenia się.

Tu jest miejsce na Informacje serwerowe takie jak lista Administracji uprawnionych,changelogi itd.

Moderatorzy: Moderatorzy, Instruktorzy, TS-Praetorians

Awatar użytkownika
Chester
starszy chorąży
starszy chorąży
Posty: 1204
Rejestracja: 22 sty 2017, 19:10
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Chester » 31 lip 2019, 12:14

Zauważyliśmy z Rafloksem że mamy problem z połączeniem się na ts3. a według GT Markooff siedzi na serwerze czy ktoś mógłby jeszcze sprawdzić czy się połączy? nam pisze błąd o niemożności połączenia się.
Chester
Obrazek

Awatar użytkownika
Kptwolf
kapral
kapral
Posty: 25
Rejestracja: 11 lip 2019, 16:33
Lokalizacja: Poznań

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Kptwolf » 31 lip 2019, 13:30

Też nie mogę się połączyć

Awatar użytkownika
Radek
plutonowy
plutonowy
Posty: 71
Rejestracja: 23 wrz 2018, 17:16
Lokalizacja: Milanówek

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Radek » 31 lip 2019, 17:33

Mam ten sam problem.
"Nie ma na mnie kozaka i nigdy nie będzie"

Awatar użytkownika
Lupus the Canine
chorąży.Pilot
chorąży.Pilot
Posty: 268
Rejestracja: 26 gru 2017, 17:10

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Lupus the Canine » 31 lip 2019, 17:39

Również nie mogę nawiązać połączenia.
vel Hardcore'iwy Bear Grylls

Awatar użytkownika
markooff
major
major
Posty: 4593
Rejestracja: 22 sty 2017, 19:11
Lokalizacja: DC (District Cracovia)
Kontakt:

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: markooff » 31 lip 2019, 19:11

hmm...

A jakie komunikaty o błędach dostajecie ?
Холодно, хмуро...
И мрачно в душе
Как мог знать я что ты умрёшь?

Салют отцам и нашим дедам -
Заветам их всегда верны.
[...]

Awatar użytkownika
Radek
plutonowy
plutonowy
Posty: 71
Rejestracja: 23 wrz 2018, 17:16
Lokalizacja: Milanówek

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Radek » 31 lip 2019, 19:16

Ja dostaje taki "Połączenie z serwerem nie powiodło się"
"Nie ma na mnie kozaka i nigdy nie będzie"

Awatar użytkownika
markooff
major
major
Posty: 4593
Rejestracja: 22 sty 2017, 19:11
Lokalizacja: DC (District Cracovia)
Kontakt:

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: markooff » 31 lip 2019, 19:16

ok, już widzę, ja chyba tez mam ten komunikat

UPD: wygląda na to że to bład w pliku licencji - i że to problem z aktualnie uzywaną (nie tylko przez nas wersją) bo wiele innych instancji serwera też go ma .
Холодно, хмуро...
И мрачно в душе
Как мог знать я что ты умрёшь?

Салют отцам и нашим дедам -
Заветам их всегда верны.
[...]

Awatar użytkownika
markooff
major
major
Posty: 4593
Rejestracja: 22 sty 2017, 19:11
Lokalizacja: DC (District Cracovia)
Kontakt:

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: markooff » 05 sie 2019, 23:36

Dzisiaj w późnych godzinach wieczornych - problem z serwerem teamspeaka został rozwiązany a ten pierwszy zaktualizowany do najnowszej dostępnej wersji
Można już się skutecznie z nim łączyć .

Pozdrawiam
Холодно, хмуро...
И мрачно в душе
Как мог знать я что ты умрёшь?

Салют отцам и нашим дедам -
Заветам их всегда верны.
[...]

Awatar użytkownika
Kozak
ppor.pil. rez.
ppor.pil. rez.
Posty: 966
Rejestracja: 22 sty 2017, 20:22
Lokalizacja: Frankfurt nad Menem

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Kozak » 06 sie 2019, 00:05

Potwierdzam - działa.
Все мы герои фильмов про войну.

Awatar użytkownika
Chester
starszy chorąży
starszy chorąży
Posty: 1204
Rejestracja: 22 sty 2017, 19:10
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Brak możliwości podłączenia się.

Post autor: Chester » 02 lip 2020, 21:01

Pytanie co jest z serwerem? podłączyć się nie można...ani z adresu ts3.armaonline.pl ani z adresu ts3.markooff.net. w gametrackerze niby działa...
Chester
Obrazek

ODPOWIEDZ