Mój grafik dyżurów wygląda następująco: dnia 20.07.19 (sobota) od godziny 10.00-22.00 z przerwami na posiłki(30 min.) oraz spacery z pupilem(20 min.)
21.07-27.07.19 od 8.00-22.00 z przerwami jak wyżej plus wydarzenia inne.
Pomoc Online
Moderatorzy: Moderatorzy, Instruktorzy
Re: Pomoc Online
Pomoc świadczona jest w zakresie ogólnym armowym typu problemy z modami,konfiguracją army oraz rekrutacja.
Jak włączyć na mapie Arma III ACE Self Interactions Menu (docelowo narzędzia mapy)?
- Lupus the Canine
- ppor.pilot

Hej, witam.... mam prośbę, a mianowicie chciałem sobie zmienić: 1) sposób wyświetlania Menu ACE Self Interactions na pionową listę zamiast okręgu, 2) ustanowić przypisanie klawiszy do Enhanced Movement (Skoki przez przeszkody/wspinanie), 3) no i zmienić przypisanie do rzutów np. granatami, na ALT+G ..... dla mnie SHIFT+G jest niewygodne ze względu na dużą odległość oby klawiszy dla jednej ręki, ponadto druga ręka kręci kółkiem i wybiera kierunek oraz podniesienie przy pomocy myszki..... Te punkty 1) i 2) można by spróbować samemu, ale musiałbym się znaleźć w środowisku ARMA III dla Grupy PGM.... W oryginalnej grze nie otwierają mi się opcje tak jak w poradniku "[USTAWIENIA] - ACE, klawiszologia, podstawy+ autorstwa @ markooff
Czy nie można by stworzyć takiego terenu treningowego dla Kadetów, aby mogli po zalogowaniu się sobie tam trenować, biegać, strzelać, rzucać, pokonywać przeszkody itp.... poza formalnymi treningami? no i wykonać to co powyżej (edytowane)
Na takie zmiany przypisań klawiszy lub ustanowieniu nowych - jak w p.2) - potrzeba jednak chyba zalogowania na trening, a to zabiera czas dla pozostałych uczestników...
Czy nie można by stworzyć takiego terenu treningowego dla Kadetów, aby mogli po zalogowaniu się sobie tam trenować, biegać, strzelać, rzucać, pokonywać przeszkody itp.... poza formalnymi treningami? no i wykonać to co powyżej (edytowane)
Na takie zmiany przypisań klawiszy lub ustanowieniu nowych - jak w p.2) - potrzeba jednak chyba zalogowania na trening, a to zabiera czas dla pozostałych uczestników...
- markooff
- major

- Kontakt:
Słuchaj Al (jesli moge tak do Ciebie się zwracać). to najprosciej bedzie pomóc Ci na serwerze , bo od razu się ustawi i sprawdzi czy gra...
Jakbyś chciał normalnie sobie sam sprawdzić - to mamy taki materiał w dziale dla kadetów - dot. tej własnie konfiguracji tutaj masz adres do tego materiału wprost ...
. viewtopic.php?f=63&t=308
Ale najlepiej wprost na serwerze
Co do terenu treningowego - to mamy kilka takich na serwerze, tylko musielibysmy Ci pokazać co i jak które i gdzie odpalić sobie - i niema sprawy .
Jakbyś chciał normalnie sobie sam sprawdzić - to mamy taki materiał w dziale dla kadetów - dot. tej własnie konfiguracji tutaj masz adres do tego materiału wprost ...
. viewtopic.php?f=63&t=308
Ale najlepiej wprost na serwerze
Co do terenu treningowego - to mamy kilka takich na serwerze, tylko musielibysmy Ci pokazać co i jak które i gdzie odpalić sobie - i niema sprawy .
Холодно, хмуро...
И мрачно в душе
Как мог знать я что ты умрёшь?
Салют отцам и нашим дедам -
Заветам их всегда верны.
[...]
Επισμηναγός μαρκοοϕϕ
И мрачно в душе
Как мог знать я что ты умрёшь?
Салют отцам и нашим дедам -
Заветам их всегда верны.
[...]
Επισμηναγός μαρκοοϕϕ
Co do treningów to już to przerobiliśmy-wytłumaczyliśmy
co do konfiguracji klawiszy tu był niemały problem bo Szanowny kolega (senior) Grover inaczej operował klawiszami i sterowaniem całym
no ale po troszku staramy się na bieżąco koledze pomóc