Wspieramy z serca walkę Dzielnych Ukraińców z bandyckim napadem wojsk rosyjskich - jak kto może (niektórzy nawet czynnie, pomagając np uchodźcom na naszym terytorium ). Ale czasami dobrze jest zatrzymać się na chwile, odpocząć, dać się uspokoić nerwom... Szczególnie przy dźwiękach nowych przebojów . Dziś polecamy hit (dosłownie i w przenośni) tygodnia :
Moja firma otworzyła wśród pracowników zbiórkę na rzecz Ukrainy. Mam też w pracy koleżankę tej narodowości której rodzina postanowiła zostać w swoim kraju do końca. To napawa mnie nową wiarą w ludzkość
Utwór pierwotnie wysłany przez markooff'a o nazwie "Bayraktar" pierw został zablokowany przez prawa autorskie studia (chciałem dać tu nazwę lecz teraz komunikat twierdzi że "został usunięty przez przesyłającego"). Dosłownie przed chwilą chciałem odpalić utwór studia (w końcu logiczne że "jak YT przyznał im prawa autorskie to film powinien się utrzymać"). Niestety i tu wyskoczył komunikat "film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich, które zgłosił Тарас Боровок".
Z tego powodu wysyłam jeszcze jeden link który jest już drugim "teoretycznie oryginalnym" (chyba że znów YT przekaże prawa autorskie komuś kolejnemu ;-; ) https://www.youtube.com/watch?v=IqknJUC2RnU